„БАМБИ КУП 2018“ – ЗЛАТО ЗА „БАМБИ-СОКО“ И „АРЕС“
03.09.2018.

Школа фудбала „Бамби-Соко“ из Вишеграда, освојила је прво мјесто у категорији 2005. годишта на „Бамби купу 2018“, побједивши у финалу екипу „Чајетине“ из ове општине, минималним резултатом 1:0.

Треће мјесто у овој категорији освојила је екипа „Црвене звезде“ из Ужица, док је четврто „Лесотарс“ из Требиња.

Фудбалском клубу „Арес“ из Чачка припало је прво мјесто у категорији 2007. годишта.  Фудбалери из Чачка у финалном мечу савладали су „Олимп“ из Пала резултатом 1:0.

И у овој категорији на трећем мјесту нашла се екипа „Црвене звезде“, која је у борби за ову позицију била боља од тима „033“ из Прибоја.

Код дјечака рођених 2005. године, за најбољег фудбалера купа, проглашен је Никола Батинић из домаће екипе. Најбољи стријелац турнира је офанзивац „Чајетине“ Саво Јеремић, док је за најбољег чувара мреже, проглашен Вељко Анђушић из ужичке „Црвене звезде“.

Најкориснији играч у категорији 2007. годишта на турниру је Лазар Бајић из „Ареса“, најбољи стријелац Борис Делипара из паљанског „Олимпа“, а најбољи голман Павле Бекоња из екипе „033“ из Прибоја.

На „Бамби купу 2018“ учешће је узело 14 екипа из Републике Српске, Федерације Босне и Херцеговине и Србије. Ово је први пут да Школа фудбала „Бамби-Соко“ организује турнир на отвореном, а све утакмице су се играле на Градском стадиону у Вишеграду.

Генерални спонзор турнира је била Општина Вишеград.