Нови сајт православне Цркве у Вишеграду
24.11.2017.

Српска павославна Црква у Вишеграду пре неколико дана пустила је у рад нови сајт на истој адреси (www.crkva-visegrad.com) гдје ће наши вјерници и други посјетитељи као и до сада моћи да се информишу о протеклим и будућим дешавањима и активностима на парохијама вишеградским и добити корисне информације из црквеног и вјерског живота. Такође, у контакт форми на сајту можете дати своје предлоге и сугестије, али и коментаре на објаве.

Досадашњи сајт је изузетно добро служио својој намјени и био посјећен, али је требао да претрпи измјене како би био у току са новинама, када је у питању лакше веб прегледање. Зато је овај нови сајт прилагођен за читање, како на десктоп тако и на различитим мобилним платформама. Архива старог сајта је, наравно остала активна и до ње можете доћи директно на линк  www.crkva-visegrad.com/stari/  или кликом на банер на новом сајту.

Сајт су радили господин Дарко Митровић и Славко Гарић ( Visual identity Slavko Garić | Web development Darko Mitrović ) уз координацију администратора и уредника сајта о.Средоја Андрића.

Поменутима се захваљујемо на сарадњи, јер знамо да ће она бити и настављена 🙂

Свако добро од Господа свима који су уз нашу Цркву!

___________________

протојереј Средоје Андрић